اخبار بین المللی
شماره: 28953
1397/01/21 - 08:15
سرکوب یک اسید آمینه می تواند برای متوقف کردن پراکنش سرطان سینه استفاده شود

تیمی از محققین بریتانیایی، آمریکایی و کانادایی به مطالعه موش های مبتلا به شکلی تهاجمی از سرطان سینه پرداخته اند.

به گزارش بنیان به نقل از speakingofresearch، در این مطالعه جدید آن ها نشان داده اند که سرکوب کردن آسپارژین به عنوان یک اسید آمینه که به طور طبیعی در بدن تولید می شود و در برخی از مواد غذایی نیز به وفور وجود دارد، می تواند مانند از پراکنش سرطان سینه شود. سرکوب اسید آمینه آسپارژین می تواند از طریق استفاده از یک آنزیم تجزیه کننده آسپارژین یا از طریق محدود کردن این اسید آمینه در رژیم غذایی صورت گیرد. نتایج در هر دو مورد نشان داهده است که مقادیر کاهش یافته اسید آمینه آسپارژین، پراکنش و متاستاز سرطان سینه به سایر نقاط بدن را متوقف می کند. پروفسور گرگ هانون، سرپرست این تیم تحقیقاتی، این یافته را دستاوردی می داند که به طور منطقی نشان می دهد چگونه تعدیل و تغییر رژیم غذایی می تواند روی سرطان اثر بگذارد. برخی از محققین دیگر نیز براین باورند که از آن جایی که آسپارژین به وفور در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد، استفاده از داروهایی که بتوانند این اسید آمینه را سرکوب کرده یا تجزیه کنند، می تواند موثرتر از تغییرات رژیم غذایی باشد.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved